Älska din kropp

Det här är faktiskt en riktigt viktig nyckel i att nå sina träningsmål!

Inte för ens jag började inse att det var ok att älska sin kropp fast jag inte älskade hur den såg ut, inte för ens då började jag uppskatta min kropp så pass mycket att jag ville ge den det absolut bästa den förtjänar.

Det är inte så lätt att alltid behöva göra de rätta valen när det gäller kosten och att gå och träna fast man inte vill annat än att ligga kvar i sängen och sova men det är ju så att när man börjar älska sin kropp, hur den än ser ut för tillfället, då VILL man ge den det bästa. Precis som man vill ge ens barn det bästa man kan så vill man också ge det bästa till sin kropp.

Och kroppen förtjänar verkligen att vi behandlar den på bästa sätt! Även fast vi ibland inte alltid behandlar kroppen på bästa sätt, rent ut av misshandlar den ibland, så finns den alltid där för oss och den hjälper oss upp på mornarna och även fast man ibland tror att man inte orkar röra den en millimeter till så gör den det ändå, även fast man kanske har ont men framåt tar man sig på något sätt. Det har vi vår fantastiska kropp att tacka för!

Kroppen finns alltid där för oss så tacka den för trogen tjänst genom att ge den de bästa förutsättningar du bara kan. Den kommer att tacka dig för det och ta dig till oanade höjder!

Älska din kropp tillbaka och allt kommer att bli så mycket lättare!
  • Alla

Gillar

Kommentarer