Adidas Energy Boost 2

Min älskling har tydligen lyssnat till alla min klagomål om hur ont jag har i min fot : ) för idag kom han hem med en present till mig!! Han hade ringt mig på lunchen idag och berättat att han hade köpt en present till mig. Han hade hittat något som skulle underlätta mitt problem med hälen som jag har haft nu så länge. (Helt utslitna fettkuddar under höger häl) Han ville inte se mig lida så mycket och även fast dessa skor var bland de dyraste jag någonsin köpt (eller han har haha) så sa han att jag var värd vart enda öre och mer därtill : ) som han spenderade på skorna för han ser verkligen hur hårt jag kämpar att nå mina mål trots en extremt ond fot och allt annat som gått emot.

Det var dessa nya Adidas Energy Boost 2 skor som han kom hem med : )

Skorna är tydligen gjorda med den senaste teknologin inom träningsskor. Det sägs att materialet bidrar till en mer ”studsande” känsla och det känns verkligen så när jag har på mig dem! Adidas säger själv att de komprimeras hela 80%!! Dessutom är materialet BOOST mindre känsligt mot variation i temperatur vilket innebär att sulan inte blir lika hård vid minusgrader. Skon är även väldigt lätt vilket gör den till en bra distans- och tävlingssko för längre sträckor och efter att jag har haft på mig skon i ca 2 timmar här hemma så kan jag säga att jag varken har ont i min häl eller är det minsta lilla trött i fötterna fast jag endast har fått sitta i sammanlagt 60 minuter under hela dagen!! (15 min till frukost, 25 till lunch och 20 min till middag)

Jag var trött i fötterna innan jag satte på mig dem men nu efter 2 timmar känns det som om jag precis vaknat och är utvilad så allt jag kan säga är so far so good!! Överallt på nätet säger folk också att de är deras nya favoriter och att de är så bra som Adidas säger att de är så jag ser fram emot att ha på mig dem en hel dag och verkligen kunna utvärdera dem ordentligt. Jag uppdaterar er med hur det känns efter en längre period.......

 

 

 

  • Alla

Gillar

Kommentarer