90-tals fest

Ja, jag blev bjuden på en 90-tals fest och det var mig verkligen en hit kan jag säga! När jag först fick inbjudan så var min spontana känsla att 'åh vad kul med med fest' men sen när jag såg att det var med 90-tals tema så blev jag mindre taggad. Tänkte att 'nä fy vad fult och fy vad svårt att veta vad man ska ha på sig' men efter ett par timmars googlande så kom jag på en outfit.

Ville ju inte komma som med den mest fulaste 90-tals utstyrseln så jag körde på ett tema som ligger mig varmt om hjärtat - 90-tals ghetto fabulous! Såg en bild på J-Lo med en bandana och stora ho0p örhängen och en annan där hon hade keps på sig med stort hår och hoop örhängen och en sån där tröja som visade axlarna och med mörkt markerade läppar! Hip Hop'are som man är så så blev den utstyrseln jag valde. Vi dansade arslena av oss till grymt bra musik från 90-talet. En hel del kalorier fick jag dessutom bränna! Jag trodde jag hatade den musiken men shit asså vad roligt vi hade det! Jag kan verkligen rekommendera en fest med 90-tals tema. Det var såååå kul asså! Så här såg jag ut:

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer