75 min spinning

Ja idag stod det 75 min spinning på schemat! Underbart att starta långhelgen med en riktig cardio genomkörare. Självklart hade jag laddat riktigt ordentligt med supergod bcaa och pre-workout från Isikost så att man orkar ge gärnet hela passet ;)

 

Det var ett riktigt bra spinningpass! Allas energi var på top och det var riktigt bra musik dessutom. Total blandad musik med allt från kom "hem med" Barbados ;) till house och hip hop

Nu känner jag mig hög på energi och redo för vad helgen har att erbjuda! I morgon blir det fest men jag tror nog att jag ska ta och börja festen lite tidigare ;)

En sak bara jag tänkte på under klassen när svetten sprutade är att när jag är som fulast (när jag är genomsvettig) det är då jag känner mig som vackrast. För det är då jag har gett mig själv en riktig present. Jag har kämpat riktigt hårt och det är någonting vackert :) Det kanske bara är pre-workouten som talar men jag gillar att se skönhet i konstiga saker, som när svetten dryper efter ett hårt träningspass hehehe. Det är vackert på något konstigt sätt ;)

Hoppas att ni alla får en härlig ledighet nu. Puss på er!!   (Vill du ha en rabattkod på Isikost? Skriv då in: JULIETTE10)      

Gillar

Kommentarer