3 monster tränar

3 monster som är på powerwalk - jag - mamma alltså och mina två pojkar som jag har jagat i 1 timma och 40 min MED min 15 kg viktväst på!!


En del kanske skulle argumentera att jag är en hemsk mamma som drar med mina stackars barn på en så lång pw och en del kanske argumenterar för att jag är en bra mamma som aktiverar mina ungar. Hey, som jag ser det så är det en 50% chans att jag är en bra mamma så jag kör på det.
Jag är lite old school. Tycker att det är bra att ungarna är ute och rör på sig så mycket som möjligt speciellt när det är sommar plus att jag hade ju med mig vatten också. Oh well...

Som om inte det tog kol på mig. Har precis avslutat ett pass med functional training och idag valde min älskade tränare (brandman dessutom som är van vid att bära tungt upp och ner i trappor) att låta dessa 60 minuter bestå till mestadels av en stor blandning med burpees och burpees med grodhopp, squats med och utan viker, utfall med och utan vikter och snabba och långsamma utfall samt den värsta - squats på step bräda på max höjd med ett ben på brädan och ett som squatar upp för brädan och avslutas med högt knä till bröstet när man är uppe i luften samtidigt som jag höll en 7 kg hantel i motsatt arm och den skulle också upp och ner! Allt skulle utföras väldigt graciöst dessutom med rak rygg! NOT haha shit pommes frites vad jag kommer att ha ont i morgon.

Tyckte så synd om mig, a.k.a stolt över dagens insatser att det fick bli en god lunch på stan. Pulled pork med en sallad. Såååå gott!

 

 

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer