20 år idag!

I april månad år 1999 var jag och en kompis på semester i USA! Jag hade svurit dyrt och heligt till mig själv att jag absolut inte skulle träffa någon på den resan och jag trodde faktiskt på det själv! På allvar! Tills jag träffade Josh min man sedan 20 år tillbaka!

Genom bekanta träffades vi på en fest i Queens New York. Vi pratade genom hela festen och vi har inte slutat prata än! Den 13 april 1999 gick vi in som två singlar in på The Phantom of the Opera på Broadway i New York och vi kom ut som ett par! Nästa år, 2020 har vi vart gifta i 20 år men idag för 20 år sedan bestämde vi oss för att bli ett par. Vårt ”mantra” har sedan des vart 4.13.99 4-ever!!

Idag, 20 år senare älskar jag honom mer än jag någonsin kunnat anat!! Han betyder allt för mig! Han är så mycket mer än jag någonsin kunnat önska eller förvänta mig av en man. Han behandlar mig verkligen som en Queen! Han är min kung! Tro mig, vi kan bli galna på varandra ibland men vi kommer alltid ihåg varför vi älskar varandra in the first place, inget tjafs är värt oss att inte förlåta varandra. 4.13.99 4-ever baby! Yore stuck with me 😜❤️

20 år var värt att firas och det firar vi i Cancun, Mexiko!!!#mexico #mexiko #semester #bröllopsdag #fira #älskar #love

Gillar

Kommentarer