120 procent

 

Idag var en sån där typisk måndag då man hellre ville stanna i sängen än göra nått produktivt. Dessutom var min minsta pojk hemma från skolan för han är sjuk. Jag hade bokat in mig på spinning passet på lunchen men eftersom jag inte var speciellt motiverad så såg jag istället det gyllene tillfället att stanna hemma med min son och slagga med honom på soffan.

Men jag har övat i många år på att prata mig ur mina egna ursäkter. Visst hade det vart underbart att bara få stanna hemma nån gång och inte ge sitt bästa varje gång och visst den dagen kommer men tills dess har jag ju mål att nå och hinder att hoppa över. Så det var bara att sätta på sig träningskläderna och och bege sig till gymet! Min mamma var underbar som vanligt och ställde upp med barnpassningen under spinningen.

Jag måste erkänna att de första 10 minuterna var extra jobbiga för någon anledning. Benen bokstavligen brann av mjölksyra. Det har jag inte haft på länge, i alla fall inte en ihållande mjölksyra men idag var väl en sån där dag bara helt enkelt. Jag var extra trött. Men jag pushade på och från att ha gått till "jag tror jag dör nu på riktigt" till "oj, där höll jag på att svimma men vi kör en låt till". Jag vet inte vad som flög i mig men jag har aldrig pushat så här hårt i nått pass någonsin! Mitt hjärta var bokstavligen i halsen varje låt. Jag är van att ge mitt allt men idag gav jag inte bara 100% utan det var minst 120 procent varje låt! Jag gick ut från klassen som värsta kungen på gatan. Kände mig totalt oslagbar och det är därför mina vänner som jag aldrig ger upp. Känslan efteråt! Finns inget skönare än att veta att man verkligen har gett sitt allt!

Sånna här dagar när man tror att man egentligen inte orkar träna då brukar jag alltid sätta på mig träningskläder med något positivt motivations budskap på. Idag blev det min "min resa räknas" linne och det var ett mantra jag sa till mig själv under hela passet. "Min resa räknas" - make it count, make it count!!! Och det gjorde jag! Känns rätt skönt nu så här efteråt att ha gett måndag en rak höger mitt i nyllet ;)

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date(); var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000; document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer